perjantai 13. helmikuuta 2009

Happy Valentine

140209 Viikko. Tämä viikko alkoi hyvin. Maanantaina olin hakemassa uutta vanhaa viulua lentokentältä. Miksi siellä on aina niin ihanaa? Vaikka en ollut lähtemässä mihinkään, pelkkä istuminen niillä penkeillä ulkomaan tuloaulassa toi hyvän mielen. Ruskettuneita ihmisiä shortseissa ja t-paidoissa vaikka ulkona on -3 grader lämmintä. Onnellisia lapsia jotka halailee pitkästäaikaa isiä ja äitejään. Odottavia katseita niitä ovia kohti mistä ne ihmiset tulee. Klassisia ja tyylikkäitä lentoemäntia ja lentäjiä. Kaikki tämä yhdessä on, ahh niiiin ihanaa.

Siihen se ihanuus sitten tän viikon osalta jäikin. Muuten on ollut vaan liikaa sanakokeita ja esitelmiä, paitsi tietysti penkkarit torstaina ja vanhat nyt tänään. On aina piristävää katsella ku opettajia heitellää hernepusseilla.

Vielä olis kaksi päivää jälellä.
Huomenna ystävänpäivä jonka saan viettää ihanien ystävien seurassa, mutta erittäin ei ihanassa paikassa. Lähetään taas joukkueen kanssa jonnekkin. Tällä kertaa suuntana Jalasjärvi ja aluevalmennusringinleiri. Patjalla nukkumista ja paljon myslipatukoita ja kipeitä lihaksia.

Mutta hyvää ystävänpäivää kaikki ihanat. Pitäkää hauskaa ja syökää paljon vaaleanpunaisia leivoksia. Love you. Nattnatt xxxxoxox Hilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti